Skip to main content

“Podotalent geeft personeelsadvies & doet aan talentontwikkeling onder podotherapeuten.”

Waarom podotalent?

Door de veranderende ‘voetenzorgomgeving’ (meer concurrentie, toenemende ondernemerschap, technologische ontwikkelingen, beleidsveranderingen etc.) komt de intrinsieke motivatie (Waarom heb ik dit vakgebied gekozen? Zit ik op de juiste koers? Wat wil ik? Wat kan ik?) onderdruk te staan en stijgt de vraag om inzetbaar te blijven in Podotherapie. Verder neemt de werkdruk toe en veranderd de werksetting.

Groei, ontwikkeling en inzetbaarheid is essentieel om antwoorden te bieden op deze vragen. Podotalent wil hierin een meerwaarde bieden aan Podotherapeuten om bevlogen en met passie ‘het mooie vak’ te kunnen blijven uitoefenen.

Missie podotalent

Podotalent  wil podotherapeuten inspireren, verbinden en prikkelen om betekenis te geven aan zijn of haar loopbaan vanuit ieders persoonlijke en bijzondere morele kompas (hoofd, hart, ziel en handen). Met als voorliefde om podotherapeuten, als Podo-praktijken, te helpen om zijn of haar talent en passie verder te ontwikkelen. Daarvoor gebruikt Podotalent een humoristische, eigenzinnige en creatieve aanpak. Ook wordt gebruik gemaakt van de laatste wetenschappelijke onderbouwingen op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie. De waarden bij interventies van ontwikkeling & groei van Podotalent zijn; compassie, creativiteit, ondernemerschap en bevlogenheid.

Kortom, het creëren van een goed werkklimaat onder Podotherapeuten om de bevlogenheid en passie optimaal te houden, waarbij prestaties en kwaliteit van zorg aanzienlijk verbeteren.

“Ontwikkel, stimuleer en geef jezelf, en anderen de tijd om “Talent in Podotherapie” te zijn of te worden”

 

“Dromen, durven en gewoon doen! Buiten ieders comfortzone liggen kansen. Ik geloof dat het kan, Jij ook?”

Nieuwsgierig hoe?

Voor meer informatie zie het “TALENTEN-PLAN ©”.

Kernwaarden Podotalent:

  • Talent is niet statisch (vast), maar is ontwikkelbaar en dynamisch
  • Zonder de juiste ‘werkcontext’ geen talentontwikkeling
  • Compassie & bevlogenheid zijn bij groei & ontwikkeling essentiële elementen
  • De kracht van ons brein is groter dan ‘wij’ denken
  • Voorsprong door focus
  • Podotherapie is onmisbaar in de gezondheidszorg

Partners

Podotalent werkt samen met de Nederlands Vereniging van Podotherapeuten en de zebra-fabriek. Hierdoor krijgt het onderwerp meer draagvlak. Podotalent wil hiermee een groter bereik creëren voor geïnteresseerden.

 

Author Ben Janssen

2156416116

More posts by Ben Janssen