Skip to main content

Score IPO scholing in totaal

Deskundigheid van de trainer

Relevantie van de scholing

Aanmelding

Wist je dat er een deelnemerslijst wordt bijgehouden met aanmeldingen van individuele Podotherapeuten? Om ook de kleinere praktijken de kans te geven om deze unieke scholing te volgen. Locatie wordt in overleg bepaald. Meld je vrijblijvend aan!

Timemanagement en value

Wist je dat alle deelnemer de tijdsinvestering (één middagje) waard vonden? Omdat ze er veel tijd mee besparen om alles uit te zoeken en de 'onzichtbare' data (lees: intuïtieve persoonlijke ervaringen) d.m.v. de juiste technieken na boven konden halen. Die uiteindelijk waardevoller is, omdat dit je gedrag (lees: professioneel handelen) stuurt.

Passie

Wist je dat je tools krijgt uitgereikt om je focus en motivatie te behouden in jouw professie? Er komen diverse tools aanbod die handig kunnen zijn voor zowel het invullen van de verplichte IPO, als jouw ontwikkeling als Podotherapeut!

Data

Wist je dat al veel Podotherapeuten de IPO scholing van Podotalent krijgen? De kalender loopt langzaam vol, er zijn al diverse boekingen tot en met april 2018! Wees er snel bij om nog tijdig aan de beurt te komen. Vol = vol!

"Het invullen van de ipo's is echt super fijn. Ik heb het gevoel dat ik echt op de goede weg ben!"

Nicollette Van kootenPodotherapeut

"De interactieve momenten waren prachtig ingebracht (talentenspel)".

Katrien SchijvensPodotherapeut

"Het opstellen van het willen/kunnen en context. Dit gaf een beter beeld van je eigen drijfveer".

Bregje GuitPodotherapeut

"Zelfreflexie. Wat heb je nodig om het beste uit jezelf te halen?"

Monique GouwPodotherapeut

Author Ben Janssen

2156416116

More posts by Ben Janssen