Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Inschrijving Professionele Ontwikkeling (IPO)

01/01/2020 - 01/04/2030

€295

IPO voor Podotherapeuten

Hands-on werken aan je professionele ontwikkeling vanuit de verplichte module uit KP (Kwaliteitsregister voor Paramedici) met speciaal ontwikkelde tools en formats. Schrijf je direct in via bovenstaande button “inschrijven”.

Inhoud

  • Doelstelling: vanuit een stappenplan wordt er gewerkt aan de input voor de individuele Podotherapeut om jezelf (verder) te positioneren in de voetenzorgomgeving.
  • Locatie: Oss (tussen Utrecht en Eindhoven) www.Bizztopia.nl
  • Doelgroep: voor minimaal HBO-geschoolde podotherapeuten.
  • 10 accreditatie punten en 16 scholingspunten (26 punten!)
  • Er wordt voor (online)documentatie en studiemateriaal gezorgd.
  • Incl. een lekkere Indonesische maaltijd inbegrepen en gratis koffie & thee!
  • Maximaal 6 personen. VOL = VOL
  • Investering: €295,- p.p.
Meer infoMeer info

IPO Toolbox

Een online toolbox die je ondersteuning geeft bij fase 2 van de IPO. De IPO Toolbox zit standaard in de IPO scholing. Het zorgt ervoor dat er zeer efficiënt gewerkt gaat worden aan je doelstellingen. Dit reduceert de tijd aanzienlijk, zodat er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Zorg voor werkplezier

Samen met andere podotherapeuten werken aan je professionele ontwikkeling met ruimte voor jouw drijfveren en talenten? Met de IPO scholing willen we de voetzorgprofessional in zijn of haar kracht zetten. Hoe zorg je ervoor dat het werk leuk blijft? Welke doelstellingen zijn daarvoor nodig in welke setting?

Talentenspel

In de scholing zit een talentenspel voor de voetenzorg. Bij Podotalent wordt er gewerkt vanuit je passie en drijfveren om aan sterken en minder ontwikkelde competenties te werken. Ontwikkel je talent en organiseer je kwetsbaarheid!

Voetengezondheidszorg

De IPO scholing is speciaal ontwikkeld voor de voetengezondheidszorg. Podotalent is immers gespecialiseerd in deze zorgomgeving. Inmiddels is er een extra trainer aanwezig binnen Podotalent. Het betreft een podotherapeut met veel werkervaring en ambities. Meer info volgt binnenkort op onze facebook pagina 🙂

TIP!

Praktijkafname

Bij praktijkafname kan het mogelijk interessant zijn om de professionele ontwikkeling (IPO) te combineren met de (strategische) doelstellingen van de praktijk(en), immers het belangrijkste beroepsmatige instrument in uw praktijk is dè Podotherapeut! Op aanvraag, tegen een gunstig tarief, is begeleiding en maatwerk hierin mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.
Meer weten?

Gegevens

Begin:
01/01/2020
Einde:
01/04/2030
Kosten:
€295
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.podotalent.nl/ipo/

Locatie

Bizztopia te Oss
Oude Litherweg 2
Oss, 5346 RT Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Podotalent
Telefoon:
0626262582
E-mail:
info@podotalent.nl
Bekijk de site van Organisator

Inschrijven scholing

Nog maar 4 plaatsen beschikbaar!

Tribe Loading Animation Image

Already registered?

Use this tool to manage your registration.